Woning aankopen

Met onze kennis, ervaring en marktinzicht zorgen we ervoor dat u zonder zorgen uw droomwoning kunt aankopen. Met aankoopbegeleiding weet u zeker dat u kans maakt op de woning, u nooit te veel betaalt en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Full Service Aankoopmakelaar:

Als full-service aankoopmakelaar helpen wij u van A tot Z bij het vinden en kopen van de juiste woning, buying our dream house!

Zoeken

- Wij zijn goed op de hoogte van de markt, gebruiken ons netwerk en kennen de belangen van onze opdrachtgevers. We zetten door en zijn pas tevreden als u dat bent!
- Als aankoopmakelaar zitten we dicht bij het vuur, worden vaak eerder geïnformeerd, verzorgen en begeleiden de bezichtigingen, beschikken over bouwkundig inzicht en adviseren u.

Bezichtigen

- Wij zorgen ervoor dat u als koper aan uw onderzoeksplicht voldoet, begeleiden u door het proces, letten op de “kleine lettertjes”, informeren u over bouwkundige, fiscale en juridische zaken. Tevens attenderen wij u op verborgen gebreken en noodzakelijke reparaties.

Onderhandelen

- U profiteert van de kennis en ervaring van de aankoopmakelaar, een expert aan uw zijde, niet emotioneel betrokken en objectief. Wij onderhandelen scherp over de koopsom en de aankoopvoorwaarden, we kennen de markt en de reële waarde van de woning.

Begeleiden

- Adviseren over wenselijke aanpassingen aan de woning met bijbehorende kosten en het informeren van de hypotheekverstrekker hierover om deze kosten eventueel op te nemen in de financiering.
- We controleren de koopovereenkomst en akte van levering op juridische juistheid, begeleiden u bij het tekenen van de overeenkomsten en doen samen de eindinspectie voor sleuteloverdracht.
- U bent verzekerd van nazorg, hulp bij het vinden van hypotheekadvies en krijgt toegang tot mijn netwerk van interieurarchitecten, adviseurs en verbouw/renovatie specialisten.

Scroll naar top