Milovan Djilasplein, Amsterdam

Op zoek naar een makelaar die de extra Mile voor je gaat? Dan ben je bij Ed aan het juiste adres!
We hadden gemiste oproepen van verschillende makelaars na onze gegevens op een bepaalde website te hebben ingevuld.
Ed was degene die bleef aanhouden en wat zijn we daar blij mee. De aanhouder wint zeker! Wij vonden het heel prettig om met Ed samen te werken.
Wij kunnen hem dan ook zeer zeker aanbevelen. Mochten wij in de toekomst ooit weer een makelaar nodig hebben, dan zullen wij uiteraard weer bij hem aankloppen. Ed luistert goed naar je wensen en houdt je met beide benen op de grond. Dat was af en toe wel nodig bij ons aangezien we soms helemaal weg waren van een huis, terwijl dit toch niet goed aansloot bij onze wensen. Dit was ons eerste koopwoning dus we hebben veel geleerd van de bezichtigingen die we samen hadden; Ed kwam met veel tips & tricks. En hij leerde ons door de huidige staat van een woning te kijken en hoe deze er later uit kon zien.
Een 9-tot-5-mentaliteit? Dat heeft Ed zeker niet! Hij snapt hoe belangrijk deze fase in je leven is, dus hij zal er alles voor geven. Letterlijk. Ed was namelijk nog steeds aan het werk voor ons ondanks hij even in het ziekenhuis lag. Wij gaven natuurlijk aan dat dit niet hoefde en dat hij aan zijn rust/herstel moest denken, maar zelfs dit hield hem niet tegen. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij hart voor de zaak heeft. Elke bezichtiging en bij de koop was hij goed voorbereid. Ed stond altijd voor ons klaar. Through ups and downs. En hij heeft een positief, zakelijk en professionele instelling.
Daarnaast is hij net als wij van de gezelligheid. Zo hebben wij weleens een drankje met hem gedaan en gelunched na een bezichtiging/de koop. Personal engagement! Voor ons hoefde het allemaal ook niet zo formeel. Nogmaals heel erg bedankt, Ed! Dankzij jou hebben we onze droomwoning gevonden waarin we jaren plezier kunnen hebben. Binnenkort komt ons eerste uitbreiding, dus hopelijk tot gauw (wanneer het allemaal mag/kan natuurlijk)!

Deskundigheid: 10
Lokale marktkennis: 10
Prijs / kwaliteit: 10
Service en begeleiding: 10

Scroll naar top